Lenny van den Burg

Voeding- en Gewichtscoach

Tarieven

  

Begeleidingsgesprek          (30 min.):    € 27,50  

Verder zijn er de volgende pakketten:

Inzichtpakket: € 150,00.

Tijdens het intakegesprek (1 uur) worden je gegevens opgenomen en zal ik vragen stellen over je leef- en eetgedrag om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke situatie. Verder worden er bodymetingen verricht. Met deze gegevens maak ik een persoonlijk adviesrapport. In het vervolggesprek van 1,5 uur wordt het persoonlijke adviesrapport besproken en zal ik je uitleg en tips geven wat je kunt veranderen in je leef- en eetpatroon om op een verantwoorde manier te komen tot een gezond gewicht wat bij je past.Individuele begeleiding: € 300,00.
Tijdens het intakegesprek (1,5 uur) worden je gegevens opgenomen en zal ik vragen stellen over je leef- en eetgedrag om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke situatie. Samen bepalen we een reële doelstelling met subdoelen. Verder worden er bodymetingen verricht. Met deze gegevens maak ik een persoonlijk adviesrapport. Het adviesrapport wordt in het tweede consult van ongeveer 1,5 uur besproken. Voor de 6 vervolgconsulten zal telkens een half uur worden ingepland. In deze vervolggesprekken worden diverse onderwerpen besproken en zal ik je coachen om de doelstellingen te halen en om op een verantwoorde manier te komen tot een gezond gewicht wat bij je past.


Prijzen zijn inclusief BTW.


In 2022 worden de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoed in de aanvullende pakketten van veel zorgverzekeraars :
(De exacte vergoeding kunt u nakijken in uw polisvoorwaarden of op de website van uw zorgverzekeraar.)

            .